Lease- en onderhoudscontracten

 

Voor de lease van machines bieden wij u vele mogelijkheden.

 

Lease is altijd maatwerk en wordt in een onderling gesprek met u nader afgestemd. VANDERKLUGT biedt u flexibiliteit in o.a uitvoering van de betreffende machine, looptijd en onderhoudscontract. Maar ook voor een concurrerende  verzekering kunt u bij VANDERKLUGT Groentechniek terecht.

 

Voor de lease van een aantal producten met een lange looptijd werkt VANDERKLUGT Groentechniek samen met een gespecialiseerde leasemakelaar. 

VANDERKLUGT biedt zeer gunstige tarieven doordat u meedoet aan een zogenaamde “mantelovereenkomst” van 400 machines en meer! 

Uw tarief van één machine is in deze situatie een tarief dat u zou krijgen als u fleetowner zou zijn.

 

Vraag naar de gunstige voorwaarden !

 

 

Hijslast- & VCA-keuring

 

Hijslastkeuring

De gebruiker van een grondverzetmachine, waar ook grafdelfmachines bij horen, gaan in de praktijk met deze machines niet alleen graven, maar vaak ook hijswerkzaamheden uitvoeren. De Arbo-wet geeft aan dat als er andere werkzaamheden met een machine gedaan worden dan waarvoor de machine in eerste instantie is gemaakt, er opnieuw gekeken moet worden naar de veiligheden. 

 

Voor zowel de eerste ingebruikname als wel voor de jaarlijkse herkeuring werkt VANDERKLUGT Groentechniek samen met TÜV Nederland. 

 

VCA-keuring

 

Voor de jaarlijkse VCA veiligheidskeuring werkt VANDERKLUGT Groentechniek samen met hun dealers die allen COM-VCA gecertificeerd zijn. Zij kunnen de VCA keuring van uw BOKI grafdelfmachine uitstekend verzorgen, daar zij ook een verbinding hebben via de importeur met de fabriek en technisch geheel op de hoogte zijn van de specifieke eigenschappen van een BOKI grafdelfmachine. Indien nodig kunnen zij altijd rekenen op technische ondersteuning.

 

Vaak wordt een VCA keuring gecombineerd met een jaarlijkse grote beurt, waarna TÜV de hijslastkeuring kan verzorgen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw BOKI grafdelfmachine de strenge hijslastkeuring goed doorstaat.

 

 

Graflift keuring

 

De eigenaar van het hijs- en hefgereedschap dient er zorg voor te dragen dat het hijs- en hefgereedschap tijdens gebruik veilig blijft. De werkgever moet de risico’s tijdens het gebruik vaststellen en maatregelen nemen om deze te minimaliseren. De uitvoering en frequentie van de gebruikscontrole, de periodieke inspectie en de keuring kunnen hiervan een onderdeel zijn. Na keuring ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat uw arbeidsmiddel door een deskundige is gekeurd.