Nieuws

 

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van nieuwe leveringen en ander nieuws over VANDERKLUGT Groentechniek.

De pagina is als volgt opgedeeld:

 

 • Nieuwe Rapid Uri, elektrische een-assige trekker 
 • Deelname De Groene Sector Vakbeurs 2020
 • Importeurschap Egholm werktuigdragers
 • Deelname ReiningingsDemoDagen 2019
 • Deelname De Groene Sector Vakbeurs 2019
 • Deelname De Groene Sector Vakbeurs 2018
 • Nieuwe Bokimobil drie-asser
 • Deelname MobiliteitsRAI 2017
 • Deelname ReinigingsDemoDagen 2017
 • Deelname Truck Show Flakkee 2017
 • Deelname De Groene Sector Vakbeurs 2017
 • Vacatures bij VANDERKLUGT Groentechniek
 • Deelname Uitvaart Vakbeurs 2016
 • Deelname Truck Show Flakkee 2016 
 • Levering nieuwe vrachtwagen + oplegger
 • Aanbesteding spoelmachines Gemeente Amsterdam
 • RTL 7 Doe maar duurzaam

 

Nieuwe Rapid URi, elektrische een-assige trekker

 

NIEUW EN VOLLEDIG ELEKTRISCH

 

Met ingang van Q2 van 2021 heeft Rapid een volledig elektrische een-assige trekker in het programma. Met een 48V Lithium-Ion batterij kan er gedurende 6 uur mee gewerkt worden. na deze 6 uur kan de accu eenvoudig gewisselt worden met een volle en is optimale efficiente en capaciteit de norm.

 

Diverse aanbouwwerktuigden zijn toepasbaar zoals: freesbak, onkruidborstel, maaiblak, cirkelmaaidek, onkruidfrees voor half-verhardingen en winterdienst.  

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Ook voor een demo op locatie!

 

Deelname de Groene Sector Vakbeurs 2020

 

Net als vorig jaar is VANDERKLUGT Groentechniek aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. De 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs vond plaats op 14, 15 en 16 januari 2020. Ook dit jaar is de beurs goed bezocht en hebben wij veel mensen op onze stand mogen verwelkomen.

 

Vacatures

 

Ervaren Allround Servicemonteur

Heb je aantoonbare werkervaring als monteur. Wil je ons bedrijf, waar service hoog in het vaandel staat, mee helpen uitbouwen en zoek je een

afwisselende functie? Trekt het je aan om in een klein team een veelomvattende taak te  hebben? Klik dan hier voor meer informatie. 

 

Importeurschap Egholm werktuigdragers 

 

VANDERKLUGT Groentechniek is vanaf 1 mei 2019 importeur geworden van Egholm knik-gestuurde werktuigdragers. Met dit importeur schap breidt VANDERKLUGT Groentechniek haar producten gamma uit om zich nog beter te vestigen in de Tuin & Park en Reinigingsbranche. VANDERKLUGT Groentechniek zal samen met dealers verspreid door Nederland, de verkoop en service verrichten.  Egholm A/S en VANDERKLUGT Groentechniek gaan een samenwerking aan die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en toewijding en die voor beiden partijen van tactisch belang zijn. Wij zijn erg trots dit mooie Deense product te mogen vertegenwoordigen in Nederland.

 

Egholm A/S heeft de productie, ontwikkeling en verkoop van de Egholm 2150 en 2250 van Nilfisk overgenomen. De beide broers en Egholm ondernemers Kaj en Jens Christian zijn verheugd om het toonaangevende programma weer te gaan voeren en voor de toekomst langdurig verder te kunnen ontwikkelen. Egholm gaat het innovatieve concept voorzien van alternatieve aandrijvingen en nieuwe aanbouwwerktuigen en grotere modellen.  De machines worden onder deze nieuwe leiding met schone Kubota benzinemotoren uitgerust en in de direct opvolgende tweede ontwikkelingsfase volledig elektrisch aangedreven. De nieuwe modellen 2160 en 2260 volgen de oudere typen 2150 en 2250 op. Een vernieuwde, grotere ROPS cabine en een verbeterde ergonomie zijn op de nieuwe modellen standaard. Het brede pakket van aanbouwwerktuigen hebben een update ondergaan en zo biedt Egholm de mogelijkheid om het hele jaar door ingezet te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname ReiningingsDemodagen 2019

 

De ReinigingsDemoDagen (RDD) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. VANDERKLUGT Groentechniek presenteert hier diverse BOKI werktuigdragers, VANDERKLUGT Reinigingsmachines, Egholm werktuigdragers en diverse andere reinigingsmachines. De RDD vindt plaats op 5 & 6 Juni a.s.

 

 

 

 

 

 

 

Deelname De Groene Sector Vakbeurs 2019

 

Net als vorig jaar is VANDERKLUGT Groentechniek aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. De 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs vond plaats op 15, 16 en 17 januari 2019.

 

 

Deelname de Groene Sector Vakbeurs 2018

 

Net als vorig jaar is VANDERKLUGT Groentechniek aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. De 19e editie van de Groene Sector Vakbeurs vond plaats op 9, 10 en 11 januari 2018. Ook dit jaar is de beurs goed bezocht en hebben wij veel mensen op onze stand mogen verwelkomen.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Bokimobil drie-asser

 

De nieuwe Bokimobil 1152-T drie-asser is de grote broer onder de kleinen. Dit voertuig is door zijn geringe breedte (1,7 meter), hoge laadvermogen (tot 4.000kg) en meegestuurde achteras een echte alleskunner. Het voertuig is uitgerust met een 150 PK sterke Euro-6 motor en kan tot wel 90 km/h rijden. De nieuwe Bokimobil kan worden uitgerust met: container haken-lift systeem, vuilnisopbouw, kolkenzuiger en kraan. Voor verdere informatie over de nieuwe Bokimobil of andere machines kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Deelname Mobiliteitsrai 2017

 

Dit jaar staat VANDERKLUGT Groentechniek voor het eerst op de MobiliteitsRAI, welke plaatsvindt op donderdag 19 oktober t/m zaterdag 21 oktober in de RAI te Amsterdam. Op de vakbeurs treft u een uitgebreid aanbod aan producten, diensten, systemen en oplossingen ten behoeve van efficiënter, veiliger en duurzamer vervoer. VANDERKLUGT Groentechniek zal hier de nieuwe Bokimobil drie-asser presenteren. Dit voertuig is door zijn geringe breedte (1,7 meter), hoge laadvermogen (tot 4.000kg) en meegestuurde achteras een echte alleskunner. Graag vertellen wij u meer over onze machines op standnummer 01.329. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Deelname ReinigingsDemoDagen 2017

 

De ReinigingsDemoDagen (RDD) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. VANDERKLUGT Groentechniek presenteert hier de nieuwe Bokimobil drie-asser, een Bokimobil spoelmachine, Schmitz 2200E Elektrotransporter en de Rapid Monta. De RDD vindt plaats op 31 mei en 1 juni a.s., u kunt ons vinden op standnummer 39. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname TSF 2017

 

Zaterdag 6 mei jl. vond de inmiddels 10de editie van Truck Show Flakkee plaats bij de visafslag te Stellendam. Ook dit jaar was VANDERKLUGT Groentechniek op de Truck Show aanwezig, met dit jaar nog meer deelnemers. Hieronder een indruk van de show.

 

 

 

 

Deelname de Groene Sector Vakbeurs 2017

 

Net als vorig jaar is VANDERKLUGT Groentechniek aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. De 18e editie van de Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017.  

VANDERKLUGT Groentechniek is te vinden op standnummer 521. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

Deelname Uitvaart Vakbeurs 2016

 

VANDERKLUGT Groentechniek is ook dit jaar aanwezig op de Uitvaart Vakbeurs in de evenementenhal in Gorinchem op 28, 29 en 30 september.

Iedere vier jaar organiseert de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche deze Vakbeurs, met dit jaar als centraal thema ‘Fit naar de Toekomst’.  

Verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaart-branche zullen hier aanwezig zijn.

VANDERKLUGT Groentechniek is te vinden op standnummer 376. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname TSF 2016

 

Zaterdag 7 mei jl. vond de negende editie van Truck Show Flakkee plaats bij de visafslag te Stellendam. Dit jaar stond VANDERKLUGT Groentechniek voor de eerste keer op de Truck Show Flakkee. Er was van alles te zien voor jong en oud, onder andere: truckshow, chauffeursmarkt en decibeltest. Verschillende transportbedrijven kwamen hier hun vrachtwagen showen voor het publiek met dit jaar voor het eerst ook oldtimers. Hieronder een indruk van de show.

 

 

 

 

Levering mb actros trekker + oplegger

 

Op 6 januari 2016 heeft VANDERKLUGT Groentechniek de nieuwe vrachtwagen in ontvangt mogen nemen. De vrachtwagen is voorzien van een 12.8 liter motor die 449 pk levert. De vrachtwagen is niet compleet zonder een oplegger, daarom heeft VANDERKLUGT Groentechniek ESVE in Lichtenvoorde de opdracht gegeven om een oplegger te bouwen. De semi-dieplader heeft 2 assen waarvan 1 hydraulisch gestuurd is en is verder uitgerust met lier en volledige LED-verlichting. 

 

 

 

 

Aanbesteding Spoelmachnies Gemeente Amsterdam

 

Gemeente Amsterdam bestelt 17 Spoelmachines bij VANDERKLUGT Groentechnniek

 

In 2015 heeft VANDERKLUGT Groentechniek een 17-tal spoelmachines mogen leveren aan de gemeente Amsterdam die in eigen beheer worden opgebouwd op de Bokimobil 1252. 

Deze veelzijdige werktuigdrager is de opvolger van de bekende Bokimobil 1251. Naast standaard “Ecodrive”, wat een mooie brandstofbesparing oplevert, is dit nieuwe type voertuig nu voorzien van een Iveco F1C Euro-5 EEV dieselmotor en als optie leverbaar met het nieuwste type VM dieselmotor in de EURO-6 klasse.

 

Kenmerken van het nieuwe type en het nieuwe design van de kabine zijn: een zeer kleine draaicirkel, een laag eigen gewicht, een trillingsarme, ruime en stille cabine met plaats voor 2 chauffeurs. Dit in combinatie met het nieuwe type vering en vrijdragende cabine ophanging geeft de Bokimobil 1252 een technische voorsprong voor vele jaren werkplezier.

Voor de service op locatie in Amsterdam werkt VANDERKLUGT Groentechniek deels samen met Geesink Norba als dealer van de Bokimobil spoelmachines.

 

BOKIMOBIL 1252 Amsterdam: 

 

 

 

 

Eerste reeks                

-5 maal type ”Centrum”  

met twee aparte haspels voorop

 

 

 

 

 

 

Tweede reeks             

-1 maal type ”Centrum” 

met twee aparte haspels voorop

-3 maal type ”Zuid”

met uitschuifbare sproeibalken

+ galg met spuitpistool

 

 

 

Derde reeks                

-3 maal type ” Centrum

met twee aparte haspels voorop

-1 maal type ”Zuid”

met uitschuifbare sproeibalken

+ galg met spuitpistool

 

 

 

Vierde reeks                

-1 maal type ”Centrum”

met twee aparte haspels voorop

3 maal type ”Zuid”

met uitschuifbare sproeibalken

+ galg met spuitpistool

 

 

 

 

RTL 7 ”Doe maar duurzaam”

 

Op maandag 27 juli 2015 is het team van RTL 7 bij VANDERKLUGT Groentechniek langsgeweest om filmopnames te maken voor het programma; ”Doe maar duurzaam”. Dit informerende programma wil de kijker informeren over verschillende duurzaamheidsaspecten. Iedere aflevering wordt een nieuw thema centraal gesteld waar diverse gespecialiseerde partijen informatie geven en oplossingen bieden om zo duurzaam mogelijk door het leven te gaan. Het team van RTL7 hebben een reportage gemaakt over de duurzame aspecten binnen VANDERKLUGT Groentechniek. De filmopnames zijn gemaakt zowel op locatie van de klant alswel bij VANDERKLUGT Groentechniek te Stellendam. 

VANDERKLUGT Groentechniek was te zien in de aflevering van 9 augustus 2015. 

 

 

 

Hieronder ziet u de beelden van de uitzending over VANDERKLUGT Groentechniek.